FAQ

Ik zou graag een beurtenkaart of abonnement aankopen. Hoe kan dit?

Je moet je eerst registreren via deze website en zorgen dat je ingelogd bent. Dan kan je in de webshop een kaart of abonnement aankopen. Die wordt automatisch gelinkt aan jouw account zodat je je kan inschrijven.

Kan ik eerst een proefles volgen alvorens een kaart of abonnement aan te kopen?

Dat mag zeker. Als je je als nieuw lid registreert via deze website, krijg je automatisch een gratis proefles gekoppeld aan je account. Hiermee kan je je inschrijven voor een les naar keuze.

Ik heb een jaarabonnement., hoe vaak mag ik deze pauzeren? En onder welke voorwaarden?

Bij vakantie van 2 weken of langer mag je je jaarabonnement pauzeren. Dit met een maximum van 2x/jaar. Pauze omwille van blessure is steeds mogelijk op vertoon van een doktersattest.

Abonnementen worden niet gepauzeerd om andere redenen (geen zin om te sporten, drukte op het werk, …).

Ik heb een 3-maandenabonnement, hoe vaak mag ik deze pauzeren? En onder welke voorwaarden?

Bij vakantie van 2 weken of langer mag je je 3-maandenabonnement pauzeren. Dit met een maximum van 1x gedurende de looptijd van je abonnement. Pauze omwille van blessure is steeds mogelijk op vertoon van een doktersattest.

Abonnementen worden niet gepauzeerd om andere redenen (geen zin om te sporten, drukte op het werk, …).

Ik ben geblesseerd, mag ik mijn beurtenkaart of abonnement pauzeren?

Bij blessure mag je zowel een beurtenkaart als abonnement voor onbepaalde tijd pauzeren, op vertoon van een geldig doktersattest.

Ik heb een jaarabonnement dat nog niet verlopen is, maar ik wil toch graag overschakelen naar een beurtenkaart. Kan dat?

Neen, dit kan niet. Een jaarabonnement verbindt je voor een jaar aan onze sportclub en kan dus niet stopgezet worden en omgeschakeld worden naar een beurtenkaart.

Ik ben zwanger. Kan ik deelnemen aan de sportlessen?

Dat kan zeker! Bewegen tijdens je zwangerschap is gezond. Booty, fitwalk, bootcamp light, fitbal zijn enkele van de lessen die ook geschikt zijn voor zwangere dames. Vergeet ons zeker niet te vermelden dat je zwanger bent, zodat we hier rekening mee kunnen houden tijdens de verschillende workouts. Heb je specifieke kwaaltjes? Aarzel niet om ons hierover aan te spreken zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Mijn conditie is ver onder nul. Zijn deze lessen iets voor mij?

Absoluut! Er zijn lessen voor ieder niveau. De lessen pilates, bootcamp light, bootcamp start-up, fitwalk, … zijn zeer goed om mee te beginnen! En wedden dat je snel ook aan andere lessen zal deelnemen?

Een les is volzet en ik schrijf mij in op de reservelijst. Hoe weet ik of ik toch kan deelnemen?

Als een les volzet is kan je je op de reservelijst inschrijven. Van zodra er een plekje vrijkomt, word je automatisch ingeschreven. Je ontvangt een mailtje en bericht in de app van deze inschrijving.

Hoelang voor aanvang van de les kan ik uitschrijven?

Tot 2u voor aanvang van de les kan je uitschrijven. Nadien wordt je beurt aangerekend.

Ik wil zelf stoppen met sporten, kan ik mijn beurtenkaart of abonnement doorgeven aan iemand anders?

Neen dit kan niet. Een beurtenkaart of abonnement is persoonlijk en kan niet doorgegeven worden aan iemand anders.

Ik kan maar heel af en toe komen sporten bij jullie club. Mag ik (af en toe) een beurt gebruiken van de kaart van een vriend/vriendin?

Als je slechts af en toe kan komen sporten, kan je 1 beurt aankopen via de webshop, t.w.v. 14 EUR. Je kan dus niet gebruik maken van de beurtenkaart van iemand anders.

Ik krijg mijn beurtenkaart niet op binnen de termijn van 15 weken. Kan je mijn kaart verlengen?

Dit is niet mogelijk. Indien je je kaart niet opkrijgt, kan je in de toekomst individuele beurten t.w.v. 14 EUR aankopen.