Team

Liesbeth Stevens

zaakvoerster & trainer

 

Begin 2014 richtte ik MOOV! op.

Eerder per ongeluk startte ik met een eerste mini groepsles voor familie en vrienden. Mijn passie voor het sportles geven werd al snel duidelijk, waarna MOOV! groeide tot wat het nu is. Een sportclub voor iedereen: jong en oud, groot en klein, sportief en minder sportief.

Mijn ultieme doel is om de gezelligste sportclub te zijn, waar mensen het plezier in bewegen mogen ontdekken.

Maxime Decraene

TRAINER

Maxime heeft een grote passie voor sport, met name voetbal. Met zijn achtergrond als master in L.O. weet hij mensen perfect te motiveren, zonder te pushen. Zijn aanpak is empathisch, met een vleugje humor.

Mieke Rosé

trainer

Pilates – Yoga

Mieke heeft al van jongs af een grote interesse in yoga en pilates. Enkele jaren geleden besloot ze van haar hobby haar beroep te maken. Ze volgde de ene opleiding na de andere. Via een gemeenschappelijke kennis werden we in contact gebracht met elkaar, met een mooie samenwerking tot gevolg.

Mieke haar enthousiasme werkt zeer aanstekelijk. Doch tijdens haar lessen weet ze iedereen tot rust te brengen, en zich in volle concentratie bewust te maken van zijn/haar lichaam.

 Niels Thys

Monitor / trainer

Power your moov! sportkamp

Niels is al enkele jaren mijn vaste collega bij kinesitherapie praktijk Kine Heide. Zijn specialisatie in de pediatrie en zijn enthousiasme om kinderen motorisch te versterken mondde uit in het idee om samen sportkampjes te starten.

Niels slaagt er keer op keer in om kinderen op een leuke en spontane manier veel vaardigheden bij te leren. Wat zorgt voor heerlijke sportkampen!

Emilie Konings

trainer

Powerdance – Step – BBB – TBW – HIIT

Emilie was al enkele jaren actief lid bij onze sportclub, toen het idee begon te borrelen om een samenwerking aan te gaan. Emilie was nog studente kinesitherapie en had jaren ervaring als dansinstructrice. De lessen powerdance ontstonden en waren meteen een succes.

Intussen is ze een vaste waarde bij MOOV! en weet ze iedereen te enthousiasmeren met haar aanstekelijke lach en vrolijke uitstraling.

Michael Boogerd

trainer

Fitboks – Kids@boks

In volle corona kwam Michael met zijn zoon voor personal training bij me terecht. Een gezellig duo die het plezier vond in outdoor sporten. Zijn verleden als professioneel wielrenner, zijn uitgebreide ervaring als bokser, gecombineerd met zijn passie voor sporten en mensen aanmoedigen, deden al snel vermoeden dat hij zelf alle skills heeft om een goeie coach te zijn.

Enkele privé bokslessen later was het idee beklonken: Michael ging van start in ons team als boksinstructeur. 

Nicolas Claeys

trainer

Bootcamp – HIIT

Een jonge, enthousiaste en babbelgrage kerel met een grote liefde voor de sport. Meer was er niet nodig om hem op het idee te brengen een personal trainer opleiding te gaan volgen. En met succes! Hij studeerde af en kwam meteen in ons team terecht. En daar hebben we nog geen seconde spijt van gehad, integendeel!