Info groepslessen

Schrijf je je graag in voor de groepslessen? Registreer je dan eerst en schrijf je nadien in via “inschrijven voor groepslessen”.
Lukt inschrijven niet meteen? Dan is je kaart waarschijnlijk nog niet actief. Whatsapp dan even naar 0471/79.79.94 (Liesbeth :-)).

 

 
TBW

Total Body Workout. Tijdens deze les train je voornamelijk kracht: je armen, buik, benen en billen. Je volledige lichaam wordt versterkt. Voor deze les neem je je eigen oefenmatje mee. Alle andere oefenmateriaal wordt voorzien. Een gevarieerde les waar ruimte is voor véél sport en véél getetter.

Zowel voor de beginnende als de meer ervaren sporter.

HIIT

High Intensity Interval Training. Tijdens deze les train je zowel kracht als conditie. De les is zeer gevarieerd, je traint je volledige lichaam en wisselt intensieve oefeningen af met minder intensieve oefeningen of rust.

Zowel voor de beginnende als de meer ervaren sporter.

BOOTY

Een les van 30min waarbij je allerlei oefeningen doet om de billen te verstevigen. Neem voor deze les zeker een eigen oefenmatje mee. Booty burn gegarandeerd!

Zowel voor de beginnende als de meer ervaren sporter.

CORE

Een les van 30min waarbij je allerlei oefeningen doet om de buik- en rugspieren te verstevigen. Neem voor deze les zeker een eigen oefenmatje mee.

Zowel voor de beginnende als de meer ervaren sporter.

BOOTCAMP

Een pittige les waarbij lopen wordt afgewisseld met kracht- en conditionele oefeningen. Tijdens deze les maken we gebruik van alles wat we in de omgeving tegenkomen: banken, fietsenrekken, heuveltjes, buitenfitness, …

Deze les is voor de meer ervaren sporter. Je wordt geacht minstens 1km aan een stuk te kunnen lopen.

BOOTCAMP START-UP

Wil je graag conditie opbouwen en beter worden in lopen? Maar durf je de bootcamp nog niet goed aan? Dan is deze les iets voor jou! Lopen mag afgewisseld worden met wandelen. Iedereen doet mee op eigen tempo. Tijdens deze les maken we gebruik van alles wat we in de omgeving tegenkomen: banken, fietsenrekken, heuveltjes, buitenfitness, …

Voor de beginnende sporter die graag kracht en (loop)conditie opbouwt.

BOOTCAMP LIGHT

Deze les gaat door in de Kalmthoutse Heide. We wandelen 2-3km en stoppen tussendoor voor enkele kracht- en conditionele oefeningen. Een gevarieerde sportles in een prachtige omgeving! Nóg leuker met een straaltje zon!

Zowel voor de beginnende als de meer ervaren sporter.

POWERDANCE

Een les van 30min op de beats van de muziek. Je traint je buikspieren, benen, billen, armen, conditie, … En dit op de beats van de muziek. Ongetwijfeld de vrolijkste les uit de reeks, voor feel good moves en vibes!

Voor alle vrolijke mensen onder ons.

PILATES

Pilates versoepelt en versterkt het volledige lichaam gelijkmatig, met oefeningen die starten vanuit de core. Iedere oefening wordt met een grote precisie uitgevoerd en gekoppeld aan de juiste ademhaling. Neem voor deze les zeker een eigen oefenmatje mee.

De les power pilates is qua inhoud dezelfde, maar is een pittigere variant.

Zowel voor de beginnende als de meer ervaren sporter.

YOGA

Vinyasa yoga, ofwel de flow yoga. Vinyasa betekent ‘dingen in de juiste volgorde zetten’ en ‘verbinding van beweging en ademhaling’. En dat is exact wat het is. Het is een dynamische vorm van yoga waarbij kracht en flexibiliteit centraal staan. Neem voor deze les zeker een eigen oefenmatje mee.

Zowel voor de beginnende als de meer ervaren sporter.

FITWALK

Wandelen, wandelen, wandelen! Aan een tempo van 6-6.2km/u. Pittig tempo en gezellige babbels zorgen voor een heerlijke workout!

BOKS

Tijdens deze les wordt er gefocust op bokstechnieken, afgewisseld met cardio- en buikspieroefeningen. Ook als je geen ervaring hebt in boksen kan je deelnemen aan deze les !

KIDS@BOKS

Voor kids van 10-18 jaar. Tijdens deze les wordt er gefocust op bokstechnieken, afgewisseld met cardio- en buikspieroefeningen. Ook als je geen ervaring hebt in boksen kan je deelnemen aan deze les !

KIDS@BOOTCAMP

Voor kids van 10-18 jaar. Tijdens deze les wordt er gewerkt aan kracht en conditie op een gevarieerde en plezante manier! Rekening houdend met de wensen (of blessures) van de aanwezige jeugd.

60+

Een les voor iedereen die 60+ is en graag aangepast kracht en conditie opbouwt en/of onderhoudt. Een gevarieerde les met ruimte voor gezellige babbels!

 

Hopelijk tot snel ! Ons team kan alvast niet wachten 🙂

**Een 10-beurtenkaart is 14 weken geldig.

**Jaarabonnementen worden in 1x betaald OF via maandelijks doorlopende opdracht. Is een betaling niet tijdig binnen, bestaat de kans dat je abonnement wordt geblokkeerd.

**Ben je geblesseerd? Met een doktersbriefje mag je zowel je abonnement als je 10-beurtenkaart pauzeren.

** Ga je met vakantie? Abonnementen mag je maximaal 2x/jaar voor een max. van 4 weken in totaal pauzeren tijdens vakantie buitenshuis. Beurtenkaarten kunnen niet gepauzeerd worden tijdens vakantie.

**Met een 10-beurtenkaart kan je je zowel inschrijven voor lessen van 30min (halve beurt) of 1u (volledige beurt).

**Inschrijven = opdagen. Kan je toch niet aanwezig zijn? Gelieve 6u op voorhand je inschrijving te annuleren of je beurt wordt aangerekend.